PROLJETNI BUVLJAK

ModaKomoda predstavlja Judin Pazaar u Splitu

18.03.2015 u 10:08

Bionic
Reading

Pozivamo Vas na proljetni sajam pomno birane nove i second hand i vintage odjeće, obuće, nakita i ostalog asesoara, 23. i 24. ožujka (pon i utorak) od 16-20 h, u Judinom drvu na splitskoj Kopilici.


Ono što je trebalo biti tradicionalno proljetno čišćenje ormara preraslo je u projekt pod nazivom JUDIN PAZAAR. Mlađim Splićanima, prva asocijacija na Judu više nije izdajica, nego odličan splitski klub Judino drvo u Kopilici. Iako njeguje najviše noćni i koncertni đir, Judina vrata su otvorena i raznim drugim događanjima. Tako je Juda prepoznao moju ideju i krenuli smo u realizaciju. U danima koji slijede detaljno ću vas upoznati s programom pazaara, a za sada ću vam reći da vas očekuje pomno birana nova, second hand i vintage odjeća, obuća, nakit i ostali asesoar. Izlagat će 10-ak cura koje imaju, rekli bi mi Splićani, 'mota'. ModaKomoda će također biti prisutna s komadima iz raznih editoriala koje ste imali prilike vidjeti tijekom ovih godina. Iako je naglasak na buvljaku, bazaaru, pazaru ili kako vam srce želi, Juda je pripremio još puno iznenađenja, a neka možete otkriti na linku

Iako bi bilo za pretpostaviti da ću vam osobno prezentirati komade koji će se naći na Judinom Pazaaru, ovaj put sam posegnula za mlađim kreativnim snagama. A gdje se nalaze najkreativnija ekipa u Splitu nego u Školi likovnih umjetnosti? Naime, fotografi iz drugog razreda i nekoliko pridruženih članova iz drugih odjeljenja napravili su sjajnu radionicu koju ću vam postepeno objavljivati. Sudjelovao je cijeli razred i ovom prilikom im čestitam na sjajnom poslu koji su obavili. :) Uloge su birali sami, pa su tako neki odabrali da budu stilisti, drugi frizeri, a neki make up artisti. Jedni su se više vidjeli ispred objektiva pa su bili modeli, a drugi pak iza pa su fotografirali. Uspjeli smo snimiti desetak kombinacija, a danas vam predstavljam dvije. Današnji model je prekrasna učenica Anđela Kelava koja ne samo da je odlična u kickboxingu koji s guštom trenira, nego kao da je rođena za ulogu fotomodela.


Ime/prezime: Anđela Kelava

Godine: 16

Horoskop: Vodenjak

Škola/odjeljenje: ŠLU / kiparstvo
t-shirt i sako: H&M, jeans: vintage, šilterica: no name, tenisice: Vans
Hrana: Lazanje

Glumac/glumica: Anne Hathaway

Film: O za Osvetu

Knjiga: The mortal instruments: City of bones

Pjesma: James Blunt / I really want you
haljina: Topshop, sako: Zara, nakit: vintage, tenisice: Vans

photo: Dora Sekul, Antonija Bušić, Paulina Nazlić, Mia Tarbušković, Marko Šerić, Lucija Sesartić, Petra Davidenko, Eda Ujević make up: Paulina Nazlić, frizura: Antonija Bušić, model: Anđela Kelava, mentori: prof. Zrinka Barbarić, prof. Hrvoje Zuanić, Petra Nižetić, lokacija: Škola likovnih umjetnosti Split

Hobi: trčanje

Socijalna mreža: Instagram, Tumblr

Sport: kickboxing

Grad: Sinj

Moto: 'Uvijek idi dalje i ne osvrći se.'


Sutra vam predstavljamo nove kombinacije i novog modela, a do tada se relaksirajte uz Anđelin glazbeni izbor i komentirajte kako vam se sviđa koncept Judin Pazaar?