NAGRADNJAČA

ModaKomoda daruje Superga tenisice!

01.06.2015 u 12:23

Bionic
Reading

ModaKomoda i ShoeBox vam daruju muzejski model Superga tenisica koji je nedavno osvježen i proizveden u zlatnoj i srebrnoj boji. Detalji u postu!


Jedan od najvećih revival-a u posljednjih nekoliko godina, u svijetu tenisica, je onaj legendarnih talijanskih Supergi. Tenisice koje su tijekom stogodišnje tradicije postale simbol Talijana i Italije, prepoznate su i u ostatku svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Moram priznati da su postale moje omiljene tenisice, što zbog iznimne udobnosti, što zbog estetske profinjenosti i što je najvažnije (u mojem slučaju) - nema ih svatko. U nastavku vam donosim moje omiljene primjerke.


S obzirom da smo na Facebook-u nedavno zaokružili brojku od 17000 followera, a na Instagramu se opasno približavamo brojci od 10000, odlučila sam vas, u suradnji sa Shoebox-om, nagraditi s parom divnih Superga tenisica iz najnovije kolekcije. I moram nadodati, ne pamtim kad sam imala udobniju tenisicu na nozi. :) Objavu za nagradnjaču potražite na Facebook i/ili Instagram stranicama ModaKomoda


Cijelu kolekciju Superga tenisica potražite na webshop-u, a sve novosti iz Shoebox-a možete pratiti na njihovim Facebook i Instagram stranicama.