POTRAGA

Mladić nestao nakon noćnog kupanja u Savi

22.07.2010 u 16:48

Bionic
Reading

Nakon što je u noći s utorka na srijedu s četvoricom prijatelja otišao na noćno kupanje, 30-godišnji Jozo Jelečević, iz Banovaca kod Slavonskog Broda, netragom je nestao. Za njim su jučer satima tragali ronioci iz PU osječko-baranjske, no ni nakon pomnog pretraživanja korita rijeke nestalom mladiću nema ni traga

Kako doznajemo, mladići su tog kobnog jutra, oko jedan sat iza ponoći, otišli u susjedno selo Dubočac na noćno kupanje. U rijeku su ušla petorica mladića, no poslije kupanja na obalu su isplivala samo njih četvorica. Kada su, nakon dozivanja, shvatili da Josipa doista nema, njegovi su prijatelji u dobi od 17 do 24 godine, odmah obavijestili policiju.

'Mladići su javili da se njihov prijatelj utopio, no policija ne može potvrditi da je riječ o utapanju sve dok mladić ne bude pronađen. Ronioci Specijalne jedinice PU osječko-baranjske jučer su od devet sati ujutro počeli s pretragom korita rijeke Save na mjestu gdje su se mladići te noći kupali.

Korito je pretraženo i oko pola kilometra nizvodno, no zasad mladićevo tijelo nije pronađeno', rekla je za tportal.hr glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.