SUDAR U ISTRI

Mladić izgubio nadzor na volanom i poginuo

12.06.2009 u 10:20

Bionic
Reading

Na cesti Pazin - Rijeka noćas u 0,50 sati dogodila se prometna nesreća od čijih je posljedica smrtno stradala jedna osoba, teške ozljede zadobila je jedna, a tri osobe lakše su ozlijeđene

PAZIN/RIJEKA - Nesreća se dogodila kada je 23-godišnji M.K. iz Čiriteža upravljajući osobnim automobilom marke Audi A3, pulskih registarskih oznaka iz smjera Pazina prema Rijeci na ravnom dijelu kolnika, nedaleko vijadukta Mrzlići, iz zasad neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad osobnim automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i prednji dijelom osobnog automobila udario u prednji dio osobnog automobila marke Ford S-Max, čeških nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnji češki državljanin, piše Glas Istre.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 23-godišnji M.K, 33-godišnja putnica iz Forda zadobila je teške, a vozač i dvoje putnika iz Forda zadobili su lakše ozljede, konstatirane u DB Kantrida i KBC Sušak.

Na mjesto događaja je izašla Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli koja je naložila da se tijelo preminulog preveze na Odjel patologije OB Pula radi obdukcije, saznaje Glas Istre od glasnogovornice Policijske uprave Nataše Rogić.