POKRADENI SVATOVI

Mladencima ukrali 20.000 €, Milinović među uzvanicima

05.03.2011 u 10:37

Bionic
Reading

Grandiozna svadba na kojoj je gospićki gradonačelnik Milan Kolić udavao kći već je duže vrijeme velika priča u Lici. Uz sve lijepo i pompozno, svečanost je dobila i neželjeni završetak i aferu koja još nije riješena

Iz pouzdanih izvora Novi list je saznao da je iz sobe mladenaca nepoznati lopov odnio velik dio novca kojeg su gradonačelnikova kći i njen suprug dobili kao dar od gostiju. Navodno se radi o svoti između deset i dvadeset tisuća eura. Procjene variraju jer nitko ne zna koliko je tko od gostiju dao.

Svečanost s tristotinjak uzvanika održana je u 'Prašini', jednom od najpoznatijih gospićkih restorana. Sugovornici Novog lista kažu da je na svadbi bio i Darko Milinović, ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade, inače veliki prijatelj s gradonačelnikom Kolićem. Kolić je jedan od najutjecajnijih ličkih političara i jedan od najdugovječnijih hrvatskih gradonačelnika.

Priča se da u sobu nije provaljeno na nasilan način. Navodno su postojala samo dva ključa, od kojih su jedan imali mladenci, a drugi restoran. Čini se da je pljačkaš bio vrlo vješt da je sve ranije pripremio i da mu ti ključevi nisu trebali, ali sve tek treba utvrditi policija.