U POREČU

Mlada prostitutka opljačkala klijenta usred seksa

27.06.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Klane kod Rijeke zbog sumnje da je počinila kazneno djelo razbojništva prilikom prostituiranja

Kako je izvijestila policija, Vrsaran (46) je prijavio policiji da je opljačkan prilikom intimnog susreta sa 19-godišnjom 'prijateljicom noći'. Naime, pohotni Vrsaran se s mladom Riječankom, čiji je broj našao u oglasniku, sastao u subotu nakon ponoći u jednom turističkom naselju na području Poreča, nakon što je dan ranije dogovorio sastanak s njom radi pružanja seksualnih usluga.


Međutim, nakon što joj je 46-godišnjak platio zatraženu svotu, djevojka ga je za vrijeme pružanja 'usluga' pošpricala sprejem po licu i pobjegla, ukravši mu hlače i torbicu s dokumentima i novcem u iznosu oko 10 tisuća kuna.

No neoprezna razbojnica pritom je ostavila svoju torbicu s osobnim dokumentima, što je policiji omogućilo da je brzo pronađe. '19-godišnjakinja je jučer oko 17 sati privedena u Istražni centar Županijskog suda u Puli', priopćila je PU istarska, dodajući da mladoj razbojnici slijedi i podnošenje optužnog prijedloga zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, odnosno zbog prostituiranja.