OPTUŽENI BIVŠI ŠEF NOVE TV

Mitrović zove Svilana na Pink TV

29.06.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Vlasnik srbijanskog Pink TV-a Željko Mitrović potvrdio je da je u pregovorima s bivšim direktorom programa Nove TV Sinišom Svilanom koji bi, piše Jutarnji list, tamo mogao nastaviti svoju karijeru koja je posrnula nakon podignute optužnice za Core Mediju

'Pregovaramo o regionalno-programskom koordinatoru', precizirali su svoj odgovor iz središnjice te srpske TV mreže na upit da komentiraju informaciju kako Siniša Svilan prelazi na Pink TV na mjesto glavnog urednika. S druge strane, Svilan jučer nije želio komentirati sve glasnija šuškanja o svom mogućem transferu. 

Svilan, navodno, već neko vrijeme dogovara novu poziciju, jer mu je i prije podizanja USKOK-ove optužnice na Županijskom sudu bilo sasvim jasno da će mu Nova TV raskinuti ugovor. To se i dogodilo deset dana poslije podizanja optužnice.

'Raskid suradnje poslovna je odluka Nove TV u skladu s ugovornim odredbama i zakonima', odgovorili su sredinom lipnja s Nove TV, piše Jutarnji.

Svilana uskoro očekuje pripremno ročište i suđenje za navodno primanje mita od 262 tisuće eura od produkcijske kuće Core Media Vladimira Šelebaja