TRAGIČNA SMRT 17-GODIŠNJAKA

Miroslava su pretukli zbog frizure?!

Bionic
Reading

Tijekom noći sa subote na nedjelju oko 0,30 sati u Gradištu, u Ulici hrvatskih velikana, ispred kućnog broja 30, nekoliko je osoba narušavalo javni red i mir, pri čemu je tijekom sukoba 17-godišnjak M.T. pao na cestu nakon čega je na njega naletio osobni automobil i usmrtio ga

Antun Matković (19) i Goran Ević (21) iz Gradišta u središtu su toga sela u nedjelju odmah iza ponoći na neosvijetljenom dijelu ceste brutalno tukli Miroslava Tunjića (17) iz Županje. Dok je nesretni mladić najvjerojatnije već bez svijesti ležao na kolniku, naišao je osobni automobil kojim je upravljao I. S. iz Otoka, i pregazio ga.

'Brat i njegov prijatelj bili su navodno u caffe baru 'Drag Star', a u jednom su trenutku, budući da su onamo došli prvi put, jednoga od gostiju pitali gdje se nalazi toalet. Taj se navodno narugao Miroslavovoj irokez frizuri i počeo ga ismijavati, nakon čega je brat s prijateljem Ivanom Vukorepom napustio lokal. Međutim, onaj što ga je provocirao u kafiću izašao je za njima s još jednim likom, nakon čega su napali brata i počeli ga tući', rekao je za Večernji list Miroslavov 14 godina stariji polubrat.

Od zadobivenih ozljeda mladić je u 4.05 sati preminuo u Općoj bolnici Vinkovci, izvijestila je policija.