stvar percepcije

Miroslav Škoro prodao parking kod bolnice Merkur zbog kojeg su ga prozivali

21.05.2020 u 21:56

Bionic
Reading

Miroslav Škoro prodao je udjele u tvrtki koja je vodila parking u Zagrebu pokraj bolnice Merkur. Pjevač i poduzetnik koji trenutno gradi političku karijeru našao se na udaru javnosti kada se doznalo da na tom parkingu neporedno do bolnice naplaćuje parkiranje 15 kuna po satu

Kupio ga je njegov dosadašnji partner Branko Žibrat, piše Jutarnji list.

'Činjenica je da parkiranje u Zagrebu stoji toliko koliko stoji, ali radi percepcije u javnosti Škoro se povukao iz toga. Isto tako, prodao je i udjele u tvrtki Omega software kako njima ne bi bio teret. Riječ je o zaista kvalitetnoj tvrtki koja je razvila kompjutorski software za lokalne općine. Škorin udjel u toj tvrtki iznosio je pet posto, a u javnosti je stvorena percepcija kao da je cijela tvrtka njegova', kazao je Mario Radić, politički tajnik Škorina Domovinskog pokreta.

Škoro je svojedobno kazao da ne misli da je nemoralno što se često poziva na hrvatski narod, a naplaćuje mjesta za parkiranje pacijentima 15 kuna po satu.

'To se zove tržište. Možemo govoriti o mnogo stvari koje se naplaćuju u Gradu Zagrebu. Mislim, to je posao kojim se bavim. Je li to moralno? Treba li Donald Trump sad besplatno davati sobe u svom hotelu?', odgovorio je protupitanjem Škoro tada.