bivši plenkovićev oponent

Miro Kovač o posljednjem mjestu na listi HDZ-a: To mi je mjesto posebna inspiracija; izbjegao odgovor na pitanje o Milijanu Brkiću

  • V. P. P.
  • Zadnja izmjena 23.06.2020 10:35
  • Objavljeno 17.06.2020 u 19:13
Bionic
Reading

Miro Kovač, koji je na posljednjem mjestu u 6. izbornoj jedinici i glavni oponent Andreju Plenkoviću na unutarstranačkim izborima, kazao je da mu je ta pozicija inspirativna

'Pozvan sam da pomognem svojoj stranci. Naravno da sam prihvatio mjesto na listi. To mi je mjesto posebna inspiracija. Svi smo u obvezi pomoći HDZ-u u ovom važnom trenutku. Moramo osigurati hrvatskim ljudima kvalitetu, imati kvalitetnu vlast koja će se moći nositi s izazovima u ekonomiji i mogućim drugim valom koronavirusa', kazao je Kovač za RTL.

Kazao je kako je kampanja za izbore u stranci je iza njih. 'Moramo surađivati, ja želim surađivati jer želim da HDZ pobijedi na izborima. Nećemo se baviti prošlošću, nego budućnošću, to je moja narav', dodao je.

Na pitanje je li razgovarao s Andrejem Plenkovićem, odgovorio je: Mi smo u kontaktu.

Na pitanje je li mu žao što Milijan Brkić koji je bio u njegovom timu na unutarstranačkim izborima, nije na listama, nije želio otvoreno odgovoriti.

  • +50
Andrej Plenković predaje HDZ-ove liste Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal