šok u vinkovcima

Ministrica Žalac automobilom naletjela na djevojčicu, istrčala na cestu van pješačkog prijelaza

09.03.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da u Vinkovcima u subotu ujutro došlo do naleta osobnog vozila na dijete koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Kako neslužbeno doznaje tportal u nesreći je sudjelovala ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac

Djevojčici je pružena hitna medicinska pomoć i nalazi se u Općoj bolnici Vinkovci.

'Zadobila je teže tjelesne ozljede: Prijelom dihtalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične. Nastavak liječenja operativno u KBC-Osijek, nije životno ugrožena', za N1 je potvrdio dr. Goran Lasić.

Navodno je djevojčica istrčala iz grmlja pred automobil ministrice.

Reagirali su iz Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova.

'Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete', priopćili su iz ministarstva.

Ministrica Gabrijela Žalac Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX