PROVEDEN OČEVID

Ministar Božinović otkrio novi detalj u istrazi oko propucavanja migranta

17.11.2019 u 20:55

Bionic
Reading

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je jučerašnji slučaj propucavanja migranta koji se u KBC Rijeka s prostrijelnom ranom u predjelu prsnog koša i trbuha bori za život

"Danas je proveden očevid pod rukovodstvom županijskog državnog odvjetništva, prema mojim informacijama završen je u poslijepodnevnim satima i nadležno državno odvjetništvo je naložilo vještačenja vezano za ono što je utvrđeno tijekom očevida.

Odvjetništvo uz stručnu pomoć policije provodi kriminalističko istraživanje i u ovom trenutku je rano govoriti o rezultatima tog istraživanja, ono što bi eventualno mogao kazati u ovom trenutku jest da nije utvrđeno da bi korištenje vatrenog oružja bilo usmjereno prema konkretnoj osobi, s namjerom djelovanja prema osobi", izjavio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, prensi N1.

Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic

Dio medija objavio je neslužbene informacije kako je moguće da se metak odbio od tvrde površine, te da su policajci nakon ranjavanja migranta kilometrima nosili do pristupačnog terena i vozila Hitne pomoći.

"Pacijent je zaprimljen na hitni operativni zahvat zbog prostrijelne rane u predjelu prsnog koša i trbuha. Njegovo stanje je opasno po život te se nadalje provode mjere intenzivnog liječnja," naveli su iz bolnice.