IZVADIO JOJ ZUBE I ODREZAO PRSTE

Milijunaš osumnjičen za ubojstvo Playboyeve zečice

21.08.2009 u 15:21

Bionic
Reading

Američka policija traga za milijunašem Ryanom Jenkinsom, koji je osumnjičen za ubojstvo bivše supruge, nekadašnje Playboyeve zečice Jasmine Fiore. Njezino golo beživotno tijelo ubojica je ugurao u kovčeg koji je ostavio u kanti za smeće, a prethodno joj je izvadio zube i odrezao prste kako bi otežao identifikaciju

Unakaženo tijelo plavokose starlete Jasmine Fiore pronađeno je unutar kovčega bačenog u kontejner u Orange Countyju u Kaliforniji. Glavni osumnjičenik za ubojstvo 28-godišnje starlete je njezin bivši suprug, 32-godišnji bankar Ryan Alexander Jenkins, za kojeg se pretpostavlja da je već prešao granicu SAD-a i da se krije u rodnoj Kanadi.

Jenkins je bivšu suprugu Jasmine upoznao u jednom striptiz klubu u Las Vegasu, gdje je radila kao plesačica. Vjenčali su se u ožujku ove godine, a brak im nije dugo potrajao jer su ga poništili već u svibnju. U četvrtak, 13. kolovoza, Jasmine i Jenkins prijavili su se u hotel u San Diegu, a Jenkins se odjavio već idućeg jutra. Nakon toga plavokosa starleta više nije viđena živa. Njezin nestanak policiji je prijavio sam Jenkins, nakon čega mu se gubi svaki trag.