javno prepucavanje

Zoran Milanović udario i po Vedrani Rudan, nazvao je 'polupismenim, vulgarnim piskaralom'

10.02.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Predsjednik Zoran Milanović nastavio je svoj kažnjenički pohod protiv svih koji mu se usude proturječiti. Ovog puta meta mu je bila Vedrana Rudan

Rudan je u razgovoru za N1 kritizirala predsjednika koji posljednjih dana javnosti tumači svoju definiciju seksualnog zlostavljanja i pri tome grubo vrijeđa aktivistice za ženska prava i čelnice državnih institucija koje bi se trebale baviti zaštitom istih.

'Milanović je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa', kazala je Rudan, dodavši da je gubljenje vremena bilo što mu govoriti jer je potkapacitiran i intelektualno nevin. Kazala je i da svako Milanovićevo dizanje ne vrijedi ni pet para, a kamoli jedan dolar, i smatra da bi bio spas kad se on uopće ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u njemu i hrče tamo do kraja mandata.

'Taj čudak i taj mačo divljak nam zaista ne treba. Ja nisam razočarana u Milanovića, nego u narod koji ga je izabrao. Ako Hrvatskoj treba takav karakter, eto joj ga', smatra Rudan.

Milanović joj naravno nije ostao dužan. Na Facebooku je napisao s neskrivenom dozom sarkazma da je Vedrana Rudan polupismeno, vulgarno piskaralo koje ga do sada nije napadala i to ga je tištalo.

'Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma', dodao je predsjednik i potom podsjetio da je on, Zoran Milanović, bio predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima.

Zoran Milanović u selu Majske Poljane Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL