pokrenuo web normalno.hr

Milanović: Zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće

06.11.2019 u 14:47

Bionic
Reading

Zoran Milanović, predsjednički kandidat SDP-a, žešće starta u kampanju koja će formalno započeti u subotu, s motivacijskog skupa u zagrebačkoj Tvornici

Milanovićev izborni stožer podigao je web stranicu “Normalno.hr” na kojoj za sada stoji samo poruka “Normalno” i to ispisana u crvenom polju, a ispod njega je plavo polje u kojemu je teaser s odbrojavanjem. Između crvenog i plavog polja proteže se bijela podloga, a vizualno sve čini efekt hrvatske zastave.

Kako saznajemo u Milanovićevu stožeru, “Normalno” je glavni slogan kampanje SDP-ova kandidata za predsjednika, a odbrojavanje će završiti u srijedu 6. studenog u ponoć.

Nakon odbrojavanja po Hrvatskoj će osvanuti bilboardi na kojima će biti ispisane poruke kojima će Zoran Milanović nastojati doprijeti do birača. Saznajemo da će biti dvjestotinjak plakata i da će se njima “pokriti” cijela država. Saznajemo da će na svakome biti “Normalno”, iza te riječi zarez, a u nastavku će se smjenjivati poruke.

Kako če izgledati plakati, možemo vidjeti na primjeru prvog plakata do kojega smo došli u posjed. Na njemu stoji 'Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće', a u potpisu Zoran Milanović, predsjednik s karakterom.

  • +18
Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio Split i družio se s građanima Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pod istim sloganom “Normalno” Zoran Milanović će u subotu u Tvornici okupiti svoje pristaše i simpatizere te formalno krenuti u kampanju. Cijeli skup bi trebao trajati između 45 minuta i sat vremena, od čega bi pola sata trajao Milanovićev govor, a bit će prikazana i videoprezentacija, piše Jutarnji list.