u brezovici

Milanović otkrio koga smatra najvećom konkurencijom na izborima i boji li se Škore

22.06.2019 u 12:40

Bionic
Reading

"Deseti put sam ovdje ukupno i drago mi je, nisam bio nekoliko godina. Naši dečki i cure su bili ovdje 1941. godine, ali i 1991. Ovo je povratak u javni život, kalendar je takav, na neki način se potrefilo i drago mi je da sam ovdje nakon nekoliko godina. A predsjednica? Pa ona nije nikad ni dolazila ovdje. Ipak je? Možda griješim. Ne znam zašto danas nije ovdje", odgovorio je Zoran Milanović novinarima tijekom obilježavanja Dana antifašističke borbe u šumi Brezovica pored Siska.

Govorio je i o problemu financiranja u kampanji, nakon medijskih napisa da u SDP-u imaju problema s budžetom za predsjedničke izbore. "O tome ćemo kada dođe vrijeme. Kampanje su sve skromnije što se tiče financija, sve manje se troši. Sjećam se 2007. tada je bilo neizdrživo, nismo mogli pratiti ritam HDZ-a. Sljedećih 10 godina bilo je puno kontroliranije, transparentnije u svim strankama. Mislim da će ova kampanja biti financijski skromna', rekao je za Večernji list.

Bojite li se Škore kao konkurentskog kandidata, upitan je: 'Bojim li se Škore? Nema tu straha, nadmetat ćemo se pa tko bude uvjerljivi, tko bude jači. Vjerujem da će Hrvatska odabrati moderno, ne mogu reći novo, ali nisam ni baš tako star i potrošen. Ali jest strašan sud javnosti, izlažem se tome opet spremno. Prihvatit ću svaki ishod. Nisam anketni favorit, prije sam uvijek bio mramorna gromada, biti anketni favorit, time mi je i lakše, nemam odgovornost velike stranke'.

Na pitanje koga smatra najvećom konkurencijom, spremno je odgovorio: Sebe!

  • +44
Dan antifašističke borbe u Brezovici Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL