NOVA RUNDA VERBALNOG RATA

Milanović još jednom spustio Plenkoviću na Facebooku: Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo

08.05.2021 u 22:18

Bionic
Reading

Nakon što su razmijenili argumente oko teme zabrane rada nedjeljom izjavama za medije iz Đakova, odnosno Porta, predsjednik Milanović i premijer Plenković zaključili su još jedan dan verbalnih sukoba. Točnije, zaključio ga je predsjednik na svom Facebooku

Podsjetimo, Milanović je prvo u Đakovu prokomentirao da je Plenkovićeva inicijativa za zabranu rada nedjeljom 'jeftina predizborna finta', da bi mu Plenković iz Porta odgovorio kako je u kampanji za SDP te kako divljački vrijeđa medije.

Predsjednik je osjetio potrebu još jednom odgovoriti Plenkoviću, te je na Facebooku napisao:

'Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi u izborne svrhe.

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović/PIXSELL

Ranije danas kazao sam kako je priča o neradnoj nedjelji nešto što se koristi pred svake izbore i čime se manipulira. To je samo finta, kazao sam.

Onda je Plenković kasnije danas rekao kako se o neradnoj nedjelji razgovaralo i lani pred izbore. Citiram Plenkovića: “Što se tiče radne nedjelje, očito nije pratio ni prošlogodišnju kampanju za izbore za Sabor, to je bila jedna od ključnih poruka našeg programa".

  • +3
Zoran Milanović na obilježavanju Dana grada Đakova Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured Predsjednika RH

Neradna nedjelja bila je tema pred parlamentarne izbore, neradna nedjelja je tema pred lokalne izbore. I tako pred svake izbore... zar ne, Plenkoviću? Vidiš kako i mi divljaci znamo pratiti gradivo', zaključio je Milanović.

Tko kaže da se Plenković i ja ni u čemu ne slažemo. Danas smo se sasvim složili da priča o zabrani rada nedjeljom služi...

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 8. svibnja 2021.