DRUGI #VLADAUP

Milanović i Vlada na novom susretu s tviterašima

02.07.2012 u 14:21

Bionic
Reading

Nakon prvog susreta s korisnicima društvene mreže i mikrobloging servisa Twitter, održanog početkom veljače, Vlada Republike Hrvatske ponovno je odlučila organizirati #VladaUP

U veljači ove godine, ni tri mjeseca nakon preuzimanja vlasti, nova Vlada organizirala je tzv. #TweetUP, druženje s korisnicima društvene mreže Twitter. Na prvom druženju s tviterašima predstavnici Vlade prisutnima su predstavili planirane aktivnosti u procesu informatizacije svog poslovanja te Povjerenstvo za koordinaciju informatizacije javnog sektora, na čije čelo su postavili vicepremijerku Milanku Opačić.

Pogledajte kako je bilo na prvom tvitapu, druženju s korisnicima Twittera:

Već nakon preuzimanja vlasti Vlada je hrabro zakoračila na društvene mreže, otvorivši profile na društvenim mrežama te video servisu YouTube, a tijekom proteklih mjeseci pokazali su se prilično aktivni u komunikaciji s građanima.

Danas će se u prostoru Banskih dvora s početkom u 17 i 30 održati drugi #VladaUP, a na kojem će između ostalih sudjelovati i premijer Zoran Milanović.

Za razliku od prvog #VladaUP-a ovaj nije tematski određen tako da će svi prisutni moći premijera i ostale prisutne priupitati štogod ih zanima.

Naravno, i @tportal će biti na današnjem #VladaUP-u.