GLASAJTE ZA HEBRANGA

Mikšić: Ovo mi je bila zadnja kampanja

27.12.2009 u 22:05

Bionic
Reading

Neovisni kandidat za hrvatskog predsjednika Boris Mikšić večeras je, komentirajući rezultate izlaznih anketa, izjavio kako nije bilo kako su očekivali, ali da je narod odlučio i da on to prihvaća, istaknuvši da se više neće baviti politikom te da mu je to bila zadnja kampanja

Na novinarski upit kako komentira rezultate izlaznih anketa, po kojima nije ostvario tako dobar rezultat kao na prošlim predsjedničkim izborima 2005., Mikšić je odgovorio: 'Nije bilo kako smo očekivali, ali narod je odlučio svoje i ja to podupirem.'

'Šest godina djelovanja u hrvatskoj politici. Ipak sam nešto učinio pozitivno i odškrinuo sam vrata nezavisnim kandidatima', rekao je Mikšić i najavio da se više neće baviti politikom i da mu je ovo bila zadnja kampanja.

Na novinarski upit koji je razlog što su na ovim izborima dobili toliko manju potporu birača u usporedbi s prošlim predsjedničkim izborima 2005., Mikšić je odgovorio kako misli da se njegovi birači nisu pojavili na ovim izborima.
'Na izborima je bio jako malen odziv. Vrijeme je bilo loše. Moji ljudi su možda vjerovali tim anketama od početka i vidjeli su da tu ne mogu išta promijeniti i zbog toga nisu izišli na izbore', smatra Mikšić.

Svojim biračima, žele li glasovati u drugom krugu, Mikšić je poručio da bi osobno podupro HDZ-ova kandidata Andriju Hebranga.