KARAMARKO U TREĆEM DNEVNIKU

'Mi u HDZ-u prilično smo relaksirani'

11.11.2011 u 00:03

Bionic
Reading

'Nikakvi natječaji se još ne provode. Mi smo samo prihvatili neke uredbe na Vladi, a prihvatili smo ih iz jednostavnog razloga - jer imamo novi Zakon o policiji te smo naprosto s podzakonskim aktom zaokružili taj posao; dakle, donošenje novog zakona. Još uvijek ne znamo hoće li biti internih natječaja', pojasnio je u Dnevniku 3 ministar unutarnjih poslova, Tomislav Karamarko donošenje uredbi potrebnih za provedbu novog Zakona o policiji, kojima bi se, prema nekim tumačenjima omogućilo kadroviranje u policiji. Ukratko je prokomentirao i potencijalnu kandidaturu za predsjednika HDZ-a

Na pitanje razmišlja li o tome da se kandidira za predsjednika HDZ-a, Karamarko je rekao da je to samo 'spretan spin koji se podvaljuje ne bi li se u vrh HDZ-a i također i među članstvo unijela magla nesporazuma'.

'Kako vrijeme prolazi, geometrijskom progresijom umnožava se broj novih kandidata. To su najobičnije gluposti i sad već od toga mi u HDZ-u pravimo viceve. Prilično smo relaksirani. Došao sam pomoći HDZ-u. Nisam došao postati predsjednik HDZ-a', zaključio je Karamarko.