KOSOR SE NE BOJI

'Metla na brošu je moja poruka'

29.01.2010 u 14:40

Bionic
Reading

Premijerka Jadranka Kosor pojavila se danas pred novinarima s brošem u obliku male metle. Na pitanje je li i to nekakva poruka, nasmijala se i rekla da voli broševe i da 'svaki broš ima neku svoju poruku'

Upitana o policijskoj istrazi u Croatia osiguranju i je li to prvi korak u smjeni direktora Hrvoja Vojkovića premijerka je istaknula da je nekoliko puta iznijela svoj stav za svako državno tijelo treba neovisno raditi svoj posao kada se radi na otkrivanju nezakonitosti. Kosor je odgovarajući na upit je li na sastanku s predsjednikom HSLS-a dogovoreno da Hrvoje Vojković sam treba otići rekla, da što se dogovora s HSLS-om tiče, da će se oko Croatia osiguranja nastaviti neki razgovori.

Upitana jesu li je uplašile najave da bi nakon razrješenja Mladena Barišića on mogao nešto reći o financiranju njene predsjedničke kampanje premijerka je to pitanje ocijenila nekorektnim. Dodala je da je neki dan na aktualnom prijepodnevu rekla da se nikoga ne boji. Mislim da je to važno i dobro jer predsjednik Vlade koji radi težak posao u teškim vremenima mora biti odlučan i beskompromisan, rekla je premijerka novinarima prigodom današnjeg otvaranja nove Glazbene škole i čitaonice u Novskoj.