SVE ZBOG PROBLEMATIČNOG SINA

Metalnom palicom razbio policajcu glavu

26.10.2010 u 16:54

Bionic
Reading

Iziritiran što ga je policajac u civilu samo upozorio da kao otac povede računa o problematičnom ponašanju svoga 17-godišnjeg sina, 40-godišnjak je nasrnuo na njega, udarivši ga silovito metalnom šipkom po glavi

Incident se dogodio oko ponoći, s nedjelje na ponedjeljak, u ugostiteljskom objektu u Starom Petrovom Selu kod Nove Gradiške. Nakon što mu se policajac, koji je te večeri bio u civilu i van službe, obratio riječima da upozori svog sina na ponašanje, 40-godišnjak je dohvatio metalnu palicu te ga udario i razbio mu glavu.

Kada je ponovo zamahnuo palicom, kako bi ga još jednom udario, policajac je, iako ozlijeđen, uspio blokirati udarac nasilnika.

U pomoć 29-godišnjem policajcu tada je priskočio i 34-godišnji gost lokala. Pri pokušaju da agresivnom 40-godišnjaku uzmu metalnu palicu, sva trojica su pala na tlo, pri čemu su zadobila lakše ozlijede. Ipak, najgore je prošao mladi policajac koji je zbog rasječene glave zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske, policija u suradnji s Državnim odvjetništvom protiv 40-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog, kako navodi, kaznenog djela napada na službenu osobu, za što može dobiti od šest mjeseci do pet godina zatvora.