PREDSJEDNIČKI HOBI

Mesić otvara luksuzne golf terene

11.09.2009 u 21:47

Bionic
Reading

Mesić je očito odlučio uživati u zadnjim mjesecima svoga predsjedničkog mandata. Unatoč gorućim temama i problemima, predsjednik obilazi golf terene i otvara luksuzne hotele. Doduše, usput on i prokomentira 'sitnice' poput predsjedničkih kandidatura, deblokade pregovora ili 'padajućih' zakona

Mesić je u petak navečer posjetio Sveti Martin na Muri u Međimurskoj županiji gdje je bio na otvaranju luksuznoga Spa Golfer Hotela s četiri zvjezdice. Napomenuo je kako je turizam u Hrvatskoj važna grana gospodarstva (to nismo znali) te kako treba dodatno iskoristiti potencijal kontinentalne Hrvatske.

Još jedan golf teren Mesić je udarcem loptice otvorio i krajem kolovoza. Riječ je o terenima Kempinski Golf Adriatic u Savudriji u sklopu luksuznog turističkog kompleksa vrijednog 1,6 milijardi kuna.

Turistički kompleks ima hotel s pet zvjezdica Kempinski Hotel Adriatic te raskošne vile za odmor, vanjske i unutarnje bazene s vrhunski opremljenom spa zonom i druge sadržaje. Kako protokol i nalaže, Mesić je prvi prespavao u luksuznom predsjedničkom apartmanu u kojem samo televizor vrijedi oko stotinu tisuća eura.

Mesić svojim izletima spaja ugodno s korisnim, jer je i sam ljubitelj golfa. Žali jedino što zbog obveza golf palicu uzima u ruke 'svega nekoliko puta mjesečno'. Valjda će 'zaposleni' Mesić u omiljenom sportu više uživati kad ode u predsjedničku mirovinu.