RISA KROZ UŠICU IGLE

'Meni sve vama ništa' ušao u drugi krug

18.05.2009 u 13:43

Bionic
Reading

Autor najeksponiranjeg predizbornog slogana 'Meni sve vama ništa' Joško Kraljević Risa iz Prološca ulazi u drugi krug zajedno sa aktualnim načelnikom Matom Lasićem iz HDZ-a. I dok mnogi to smatraju iznenađenjem, čovjek koji je lansirao i slogan 'Meni će sigurno biti bolje, a vama će biti isto', ne čudi se

'Žao mi je što nisam svoje protivnike porazio u prvom krugu jer bi im već u ponedjeljak uzeo kreditne kartice i pečate', izjavio je Kraljević za kojeg je glasovalo 27,89 posto glasača. Ispred njega je jedino HDZ-ovac Lasić koji je skupio 49,88 posto glasova, a iza njega su ostala čak trojica kandidata, piše Jutarnji list.

'Možda mi se malo i supruga Karmelita naljutila jer sam joj obećao da ćemo već od ponedjeljka od naše općine stvoriti malo obiteljsko gospodarstvo', nastavlja u Kraljević u istom tonu koji mu je i donio brojne glasove. U drugi krug ulazi potpuno rasterećen.

'Svjestan sam da će meni biti bolje, a narodu isto, ako ne i gore zbog ove krize', ističe Risa i dodaje da se posljednjih 15 dana s cijelom pričom oko izbora dobro zabavio. No sad, kada je načelničko mjesto na vidiku, Kraljević se odlučio i malo uozbiljiti.

'Jedino što me brine jest to što će, kad postanem načelnik, obitelj biti više bez mene', zaključio je Kraljević.