U HDZ-U NAŠLI KRIVCA

'Medijskom hajkom na Kosor dirigira SDP!

23.03.2010 u 09:27

Bionic
Reading

HDZ–ovci smatraju da su napadi na premijerku Jadranku Kosor, koji su se intenzivirali posljednjih dana, dirigirani ravno iz SDP-a. Najveća oporbena stranka, kažu u HDZ-u, već je započela izbornu kampanju. Uostalom, to je sam Zoran Milanović kazao prije nekoliko dana u Čakovcu

'To su dosad nezabilježeni orkestrirani, bjesomučni napadi na nekog predsjednika Vlade i stranke. Iz dana u dan. Mislim da iza svega stoji SDP. Njihovi zastupnici nisu na aktualnom prijepodnevu postavljali nikakva pitanja, već su nastupali isključivo s konstatacijama uperenim protiv premijerke', kazao je za Novi list glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić

Tim je napadima pridodao i gostovanje Drage Pilsela u emisiji HTV-a 'Nedjeljom u dva'. 'Pilsel se sam predstavio kao član SDP-a, dakle vodio je kampanju za svoju stranku. Premda predizborna kampanja nije počela, a to što je govorio o premijerki nije primjereno čak ni kampanji', kazao je Bačić.

Kaže da je razlog napada na premijerku Kosor njezina popularnost među narodom, što, kaže, potvrđuju mnoge ankete. 'Jasno je da je SDP frustriran zbog toga. I sada se služe svim metodama da bi poljuljali povjerenje ljudi u predsjednicu Vlade i skrenuli pozornost javnosti s brojnih problema s kojima se suočava SDP', kaže Bačić.

Tajnik HDZ-a kaže da će sve što u medijima bude 'nekorektno, bez davanja prilike drugoj strani da se očituje, netočno i neistinito demantirati'.