LUDA SREĆA U NESREĆI

Matuljac s vozilom završio u kiosku na Grobniku

15.10.2012 u 16:28

Bionic
Reading

Eugen Urh, 57-godišnji Matuljac, jučer je doživio prometnu nesreću na Grobniku u kojoj pukom srećom nikog nije usmrtio, a on je zadobio samo lakše tjelesne ozljede kada se automobilom zabio u metalnu kućicu i zajedno s njom se prevrnuo na bok

Nesvakidašnja nesreća dogodila se oko 11 sati. Matuljac je upravljao vozilom Fiat Punto, riječkih registarskih oznaka, i kretao se u Sobolima, prilaznim kolnikom koji vodi iz smjera Kikovice prema Automotodromu.

Policija je utvrdila da se na ravnom dijelu kolnika vozač nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, pa je počeo voziti po parkiralištu i konačno završio u metalnoj kućici, koja inače služi za prodaju ulaznica.

Srećom, u tom trenutku u njoj nije bilo nikoga, a cijela se kućica od siline udarca zajedno s vozilom prevrnula na desni bok. Sreća u nesreći je i da je vozač, uz pomoć prolaznika, na nogama izašao iz vozila i kućice. Ubrzo su stigli riječki policajci i djelatnici hitne pomoći, koji su potpuno trijeznog Matuljca prevezli u bolnicu. Zadobio je samo lakše ozljede ruke.