PREDSJEDNIČKI IZBORI

Matković će podržati Vidoševića

18.10.2009 u 15:26

Bionic
Reading

Predsjednik osječkog Gradskog vijeća i nositelj Nezavisne gradske liste Gordan Matković izjavio je danas u Osijeku kako će njegova lista na predstojećim predsjedničkim izborima poduprijeti predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića.

Na konferenciji za novinare Matković je ustvrdio kako je, od svih kandidata, Vidošević jedini koji se, uz stručnost, viziju i odlučnost, "spreman suprostaviti postojećim političkim strukturama i raznim centrima moći izvan politike kojima nužne promjene u Hrvatskoj uopće nisu dobrodošle".

Dodao je kako njegova lista nije željela kalkulirati i, kada bi za to došlo vrijeme, prikloniti se kandidatu, koji bi bio izgledni izborni pobjednik, već se na ovo odlučila procjenjući tko od kandidata, uz hrabrost i odlučnost, želi djelovati u cilju interesa Republike Hrvatske.

Sigurni smo da gospodarski razvoj bezgraničnih potencijala ove regije može pokrenuti samo čovjek koji to razumije, zna i hoće, a iz dosadašnjeg života i karijere te predsjedničkog programa, jasno je da je to samo Nadan Vidošević, ocijenio je Matković.