UTRKA ZA PANTOVČAK

Matić: Milanović je danas u 15 minuta rekao više nego predsjednica u zadnje četiri i pol godine

17.06.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Predrag Fred Matić, član predsjedništva SDP-a, je za RTL Danas komentirao kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika Republike Hrvatske i naveo da je u petnaestominutnom govoru rekao više nego aktualna predsjednica u četiri i pol godine

'Ulja u svići ima, vatre ima. Pokazao je karakter koji je neupitan. Bitna su djela, da Hrvatska konačno postane zemlja sa stavom, a ne samo s mišljenjem. Gledajući njegov govor pala mi je jedna slika na pamet. Zoran Milanović će s američkim predsjednikom razgovarati u Bijeloj kući ili uopće neće. Sigurno se neće sagledavati pred kapijom Bijele kuće', kazao je Matić dodavši da Milanović može privući glasove desnice, ali da mora biti oprezan da mu se ne ponove neke pogreške.

Smatra da treba voditi računa o tome da pridobivanjem desnog biračkog tijela ne povrijedi one s lijeve strane.

'To mu se već dogodilo, ali tada je bilo i drugog konteksta, svega. Sada je stariji i pametniji. On je prihvatljiv kandidat i desnom tijelu jer se ne radi o parlamentarnim izborima, nego se bira čovjek koji će voditi Hrvatsku sa stavom. U obraćanju od 15 minuta rekao je više nego Grabar-Kitarović u četiri i pol godine', zaključio je Matić.