MISTERIOZNI NESTANAK

Martina Horvat koristila Pukanićev mobitel

25.05.2010 u 22:53

Bionic
Reading

Nestala Martina Horvat koristila je mobitel Ive Pukanića čime je upletena u jednu od najvećih kriminalističko-obavještajnih obrada u Hrvatskoj

'Ivo Pukanić i ja bili smo prijatelji. Jednom zgodom, dok smo sjedili negdje na kavi spomenuo sam, uzgred, da se mojoj suradnici Martini raspao telefon i da trebam za nju novi aparat. Ivo je odmah reagirao i rekao da ima u svom uredu neku Nokiju, koju je dobio gotovo besplatno.

On je taj telefon neko vrijeme koristio, a poslije mu se pokazao nepotrebnim pa ga je dao meni, a ja sam ga proslijedio Martini koja je kasnije radila za moju udrugu Svijet glazbe i prodavala ulaznice za predstavu 'Labuđe jezero'', objašnjava za jutarnji.hr Martinin posljednji poslodavac Duško Srijemac, poznati zagrebački PR menadžer, organizator velikih zabavnih događaja Srijemac.

Moguće je da su u aparatu ostali i neki Pukanićevi brojevi ili poruke. Naime, nakon promjene GSM kartice u mobilnom uređaju i dalje je moguće pratiti kretanje i sadržaj primljen i odaslan sa samog aparata.