nastavak sukoba u domovinskom pokretu

Mario Radić Škori: Odgovori na ovih pet pitanja pa da završimo priču jer si već svima dosadan

16.08.2021 u 16:58

Bionic
Reading

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić odgovorio je na najavu intervjua Miroslava Škore te mu je tom prilikom postavio pet pitanja

'Dragi Miro, povodom pompozno najavljenog intervjua i nastavka samoubilačke kampanje, odgovori na ova pitanja i ne glumi više!

Budući da vidim kako najavljuješ intervju, odgovori, molim te, i na ovih pet pitanja pa da završimo priču jer si već svima dosadan.

Koliko točno puta moraš dati neopozivu ostavku da bi ona i u tvome svijetu bila konačna?

Smatraš li da je itko osim tebe u Domovinskom pokretu dao imalo doprinosa postignutim izbornim rezultatima ili je isključivo i samo tvoja malenkost za sve zaslužna, dok smo svi mi drugi tek “veš mašine”, kako si nam i sam više puta govorio?

Misliš li zaista da jedino netko iz dinastije Škoro, poput vama sličnih iz Sjeverne Koreje, može biti predsjednik DP-a, a iz tvojih je nastupa razvidno da si već odredio kako bi “najbolji izbor” trebala biti tvoja seka, Vesna Vučemilović?

  • +25
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Je li istina da si već drugi dan nakon neopozive ostavke krenuo s manipulacijama i davao konkretne upute članovima Predsjedništva DP-a da sve medijske istupe koordiniraju s Vesnom Vučemilović, iako smo svi svjedočili podcjenjivačkom i rušilačkom karakteru njezinih javnih vratolomija?

Hoćeš li možda svjedocima ove moje tvrdnje reći da lažu?!

Koliko puta i tko ti sve mora reći da je dosta i da smo siti tvog suludog ponašanja? Ili je možda svatko tko ti to kaže ''izdajnik i intereždžija'' – da se poslužim tvojim rječnikom.

Čisto sumnjam da ćeš odgovoriti na ovih pet pitanja, jer stanje tvoga uma, kao i sumanut pohod u koji si krenuo, to ne dopuštaju, a najbolju poruku upravo na tvojim stranicama ostavlja ti brojno članstvo na koje se tijekom nerazumnih istupa tako rado pozivaš', stoji u priopćenju Domovinskog pokreta. 

Rdić je citirao i komentar na Facebook stranici Miroslava Škore:

"Iznenadnom i neobičnom ostavkom najavio si potrese u stranci i mogući raspad… Onda je na scenu stupila tvoja voljena sestra, svakog se dana pojavljivala u drugom mediju, pljuvala i kritizirala sve iz vrha stranke, pa i tebe samoga, odajući dojam da je jedino ona kompetentna nastaviti voditi stranku… Stranka se ipak sačuvala, sazvano je Predsjedništvo, donesene su smjernice kako dalje do unutarstranačkih izbora u rujnu, i onda opet ti stupaš na scenu, glumiš ponovno predsjednika u stilu 'malo sam se šalio'. Sada ja tebe kao član stranke pitam; Jesi li ti uopće normalan, Miroslave?! Potraži pomoć, ako ti treba – jer ovo nema smisla."

Domovinski pokret je poput broda koji nastavlja svoju plovidbu, a ti si poput kapetana koji ga je iz čistog mira napustio i sada se utapaš… Umjesto da si se ukrcao na čamac za spašavanje koji smo ti ljudski dobacili, ti bi najradije potopio i sebe i sve nas - tisuće članova i cijeli Pokret. Ipak, taj film nećeš gledati. Baš kao ni politički strvinari čijem likovanju svjesno ili ne - pridonosiš."

Mario Radić,