'KORIČANSKA FUFA'

Manijak terorizira skupinu mladih preko Facebooka!

04.06.2012 u 10:59

Bionic
Reading

Grupa prijatelja iz Koritne policiji je prijavila nepoznatu osobu koja stoji iza Facebook profila Koričanska Fufa koja ih je u stilu američkih teen horor filmova zastrašivala preko te društvene mreže

Društvu su u isto su vrijeme stigli zahtjevi za prijateljstvo od osobe koja se na svom FB profilu predstavila imenom - Koričanska Fufa. U početku stizale poruke poput 'znam gdje si sada', točno opisujući gdje se u tom trenutku nalaze mladi.'Gotovo tjedan dana trajao je taj teror dok se, uplašeni bolesnim porukama, nismo odlučili cijeli slučaj prijaviti policiji', kažu u društvu za Novi list.

'Sad si kod (navodi ime prijateljice)', jedna je od poruka pristiglih jednoj od sudionica ove priče. Mladi su pokušali otkriti otkuda ih netko tako precizno prati te ustvrdili kako je moguće da se skriva u napuštenoj kući prekoputa ulice. Poruke su na Facebook, naime, stizale s mobilnog uređaja.


'Od danas si ti moj pacijent, pratim te...', dio je sadržaja jedne od poruka. U društvu inače ima i djevojaka i mladića, a zastrašujuća poruka stigla je jednom od njih. 'Oderat ću vam svima kožu s lica, želim spavati na jastucima od vaše kože', približan je sadržaj jedne od poruka. Na profilu tako stoji kako djevojka, koja je čak objavila i fotografiju, a za koju mladi tvrde da ju je skinula s interneta, stanuje u Kolodvorskoj ulici na broju 220a. Iako ta ulica postoji, u Koritni kažu kako brojevi ne sežu do te visine.

Mladi su posumnjali čak i kako je moguće da su se našli na udaru sekte. Zastrašujuća je i sljedeća činjenica. Naime, nakon što su mladi obavijestili Fufu kako su slučaj prijavili policiji, ona je, što pokazuje da se radi o inteligentnoj i informatički upućenoj osobi, brzo krenula slati poruke o tome koja je njezina zaporka za logiranje na Facebook. Time je, očigledno, htjela zamesti trag, odnosno navesti što više korisnika da svojim logiranjem ostave i svoju IP adresu. Dio zaporke glasi 'crna koža', a negdje unutar nje nalazi se i broj 666!