NOVA OTKRIVENA LAŽ

Mamić nije lovio ubojicu, nego je bježao

Bionic
Reading

Zdravko Mamić ponovno je lagao javnosti kao što to čini godinama tvrdeći da nije u sukobu interesa u Dinamu zbog toga što je njegov sin Mario menadžer većini igrača koji igraju za Dinamo ili su igrali pa za velik novac prodani u inozemstvo

Ovaj put je izrekao laž gostujući u emisiji 'Nedjeljom u 2' Ace Stankovića kada se pohvalio da je golim rukama ulovio ubojicu kojeg je vidio kako ubija nekog u Dubravi.

Mamić ne samo da nije ulovio ubojicu, on ga nije ni lovio, već je, kako doznaje zagrebancija.com iz policijskih krugova, bježao s mjesta ubojstva bugarske pjevačice Evgenije Nikolove.

Učinio je to zajedno sa Željkom Malnarom, kolumnistom Globusa s kojim je tu večer bio u društvu, što je kasnije ponovljeno i na sudu.

Te večeri u lokalu Maki u Dubravi nesretno zaljubljeni gost Veka Glasnović ubio je bugarsku pjevačicu Evgeniju Nikolovu, koja na njega nije obraćala pažnju i nije željela sjesti za stol s njime. Nakon toga je aktivirao ručnu bombu i ozlijedio deset gostiju među kojima i sestru nesretne pjevačice.

Pomahnitali je ubojica, i sam ranjen te svjestan svog agresivnog čina, počeo bježati Avenijom Dubrava. Jurnjava se nastavila i na ulici, jer su za Vekom potrčali vlasnik noćnog kluba Marinko Marković te njegov brat Jozo Marković koji je, za razliku od Mamića, zaista nekoliko ulica dalje uspio uloviti Veku, svladati ga i predati policiji.

Ni vlasnika Marinka Makija Markovića nisu zaobišli geleri aktivirane bombe koje je dobio u prsa i u nogu te je bio hospitaliziran u KBC-u Dubrava. Dok se cijela jurnjava događala, Mamića nije bilo, pa je potpuno neshvatljivo zašto je lagao pred cijelom javnosti, da završimo njegovim rječnikom, 'ovaj napaćeni narod'.