PREGAZIO I POBJEGAO

Long Island traži ubojicu američkog Hrvata

04.10.2011 u 14:23

Bionic
Reading

Marijan Crnković je u subotu navečer posljednji put prešao cestu Middle Village u Seldenu, državi New York. Na njega je naletio vozač u terencu. Prema iskazu očevica, auto se nakratko zaustavio i nastavio dalje

Obitelj Crnković s adresom u Seldenu, Long Island, privukla je pozornost lokalnih medija nakon incidenta na cesti u kojem je poginuo voljeni djed, 58-godišnji Marijan. Baš kao i svake večeri prelazio je Middle Village Road, no ovaj put bilo je kobno. Pregazio ga je vozač u terencu koji je nakon sudara usporio, otvorio prozor, pogledao unatrag te nastavio vožnju, kako je policiji kazao očevidac. Marijan je preminuo nakon dolaska u bolnicu. S obzirom da je cesta pod videonadzorom i da je bila noć, postoji vrlo malo detalja kojima istraga raspolaže. Tek time da se radi o SUV-u tamne boje.

Kći Natalija pojavila se na televizijskom kanalu CBS2 govoreći da je obitelj duboko potresena. 'Ako je imao pet dolara u svom džepu, dao bi ih ukoliko nije imao ništa za ponuditi', rekla je Natalija voditelju opisujući dobro srce svog oca u društvu druge kćeri Aishe Rodriguez.

'Taj čovjek nema srca. Sigurna sam da ima majku i da ga majka nije odgojila na taj način', nastavila je Natalija koja je ubojici poručila da mu oprašta te ga pozvala da se javi policiji ne bi li se izvršila pravda.

Policija poziva ljude koji su svjedočili udesu da im se obrate jer zasad imaju izuzetno malo materijalnih indicija. Dovoljno o tome govori podatak da se tek nadaju da će pronaći tragove boje na odjeći žrtve.