SPORNA REKLAMA

Ljuština će tužiti HRT i Kupusov list

03.12.2010 u 16:11

Bionic
Reading

Ravnatelj kazališta Kerempuh Duško Ljuština najavio je tužbu protiv HRT, ali najvjerojatnije i protiv glavnog urednika Kupusova lista Ivana Kralja zbog reklame koja je emitirana, a potom naprasno skinuta s programa

Kralj je jučer poslao priopćenje medijima u kojem stoji da se sporna reklama na HRT-u u prikazivala od 18. do 27. listopada nakon čega je, iako su uredno plaćena još tri termina, naprasno skinuta, prema njegovim informacijama, nakon intervencije Ljuštine. Ravnatelj Komedije koji je, kako i sam reče, honorarni savjetnik za kulturu gradonačelnika Milana Bandića jučer je bio nedostupan, ali se danas odlučio oglasiti.

'Nisam zvao na HRT i tražio da se reklama zabrani. Nemam ja tu moć. Poslao sam pismo u kojem najavljujem da ću ih tužiti, jer je reklama je protuzakonito napravljena i to na HRT-u znaju. Kralj izmišlja gnjusobe u Kupusovu listu i vjerojatno ću tužiti i njega', kazao je Ljuština i dodao da je on podržao projekt Jesen u Zagrebu, ali formalno-pravno nije odlučivao o njemu niti njegova potpisa ima igdje.

Iz HRT-a na rečenu temu ni danas nemaju komentara.

Sporna reklama za Kupusov list