MUŽ UBOJICA, SIN NASILNIK

Ljiljana Korade završila na psihijatriji

01.03.2009 u 09:48

Bionic
Reading

Prema neslužbenim informacijama, žena pokojnog umirovljenog generala Ivana Koradea, koja zadnjih godinu dana nema mira ni zbog stalnih incidenata dvadesetogodišnjeg sina Marija, hospitalizirana je u Psihijatrijskoj bolnici u Vrapču

Ljiljana Korade je navodno već bila pacijentica te ustanove prije par mjeseci, kada su se zaredali problemi s Mariom, a prethodio je strašan slom nakon masakra koji je, ubivši petoro ljudi, počinio njezin muž.

Prema seoskim kuloarima, Ljiljanu su često maltretirali i muž i sin, a neke od priča doista su strašne; trpjela je svašta, od batina do prijetnji vatrenim oružjem, maltretiranja svake vrste, uključujući i prisustvovanje ponižavanju svog oca.

Muža i sina uvijek je branila, poricala je da su ikada išta loše učinili. Branila je tako Marija kada ga je njegova nevjenčana supruga Lea prijavila prijetnje, fizičko i psihičko maltretiranje i sve je javno poricala govoreći da je Lea kod njih živjela kao kraljica. Ne vjeruje još uvijek ni da je njezin muž ubojica.

Sklonija je verziji o neviđenoj uroti i likvidaciji počinjenoj od tajnih službi. Još uvijek želi i njegovu ekshumaciju, a medalje koje je dobio kao ratni junak ne želi vratiti.