OBRAČUN S ROMIMA

Lički Rambo operiran u Rijeci

20.04.2009 u 21:06

Bionic
Reading

Dvadesetsedmogodišnji mladić kojeg je fizički napalo više osoba, nanijevši mu teške tjelesne ozljede operiran je u gospičkoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Rijeka

Policijska uprava priopćila je da je sinoć oko 22 sata ispred dva ugostiteljska objekta u Otočcu više osoba napalo 27 godišnjeg mladića nanijevši mu teške tjelesne ozljede, a prilikom napada oštećena su i dva osobna automobila. Mladić je prevezen u gospićku bolnicu.

Mediji prenose da su napadači M.S.-u sjekirom pokušali odsječi šake, da mu je jedna prišivena u gospićkoj bolnici, da je zadobio i teške ozljede glave, te da je najvjerojatnije riječ o osobnom obračunu.

Kako se doznaje od glasnogovornice Policijske uprave Kristine Maoduš dvije su osobe - hrvatski državljani - privedene u Policijsku postaju Otočac i nad njima je u tijeku kriminalistička obrada.

"Ako se utvrdi da su sudjelovali u napadu, uz kaznenu prijavu oni će biti privedeni istražnom sucu, a policija poduzima istražne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska drugih osoba koje su sudjelovale u tučnjavi", rekla je glasnogovornica Maoduš.