konačno dolijao

Lažni nogometaš iz Slavonskog Broda varao po Banjoj Luci

17.09.2017 u 14:49

Bionic
Reading

Pripadnici banjalučke policije ispitali su trideset šestogodišnjeg muškarca iz Slavonskog Broda, osumnjičenog da je od 10. srpnja do 11. kolovoza ove godine izveo pet prijevara na području Banja Luke.

Osumnjičen da je ulazio u trgovine za prodaju sportske opreme i predstavljao se kao nogometaš momčadi koja je osvojila turnir i kao nagradu dobila trenirke. Tvrdio je da su mu vlasnici trgovine u koju bi ušao bili sponzori.

"Govorio je radnicama da telefoniraju vlasnicima kako bi im se zahvalio i tiskao logo njihove prodavaonice na trenirkama i to im poklonio', pojasnila je Marija Markanović, glasnogovornica PU Banja Luka, prenose nezavisne.com. Nakon što bi radnice nazvale vlasnike, on bi preuzimao telefon i započinjao razgovor sa njima.

"Kada bi oni i prekinuli vezu, on bi nastavljao pričati tako da su radnice imale dojam da i dalje razgovara. Potom bi, po završetku razgovora, tvrdio da je vlasnik rekao da mu daju određeni novčani iznos, što su one i učinile, čime je protupravno prisvojio oko 1.100 KM", naglasila je Markanović.