OTRIJEZNIO SE U POLICIJI

Labinjanin s čak 4,22 promila skrivio prometnu nesreću

27.09.2012 u 14:33

Bionic
Reading

Istarska prometna policija jučer je privela novog neslavnog rekordera među vozačima zatečenim u vožnji pod utjecajem alkohola. Naime, 47-godišnjem vozaču iz Labina, koji je za upravljačem Citroena oko 14,35 sati prouzročio prometnu nesreću na državnoj cesti Pula – Rijeka izmjereno je nevjerojatnih 4,22 promila!

Tako reći 'mrtav pijan' Labinjanin je u desnom zavoju, kod mjesta Donišnice na labinskom području, čak dvaput sletio s kolnika i udario u zaštitnu metalnu ogradu.

Iako je prošao bez ozljeda i nekako uspio ponovno vratiti automobil na kolnik, ubrzo je opet izletio s ceste, pri čemu je i prednjim dijelom Citroena udario u kamen. No, očito uvjeren da može bez problema samostalno upravljati automobilom, ponovno se 'odvažio' vratiti na kolnik, pa je tako vožnjom unatrag završio na suprotnoj strani kolnika, a uspio je 'pokupiti' i jedan Volkswagen!

Naime, prednjim dijelom Citroena zabio se u zadnju bočnu stranu Volkswagena, kojim je upravljao 26-godišnji Nijemac. Osim materijalne štete, na sreću, u svim tim egzibicijama pijanog Labinjanina nitko nije povrijeđen, no unatoč svemu, kako se doznaje, i dalje je iskazivao namjeru da će nastaviti sa činjenjem prekršaja pa je stoga doveden u prostorije Policijske postaje Labin gdje je zadržan do otrežnjenja.