ODBILA GA

Kujundžić nudio Kosor zajednički nastup u Slavonskom Brodu

07.05.2012 u 21:10

Bionic
Reading

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a koja se u ovome trenutku grčevito bori za reizbor na čelnoj poziciji najveće oporbene stranke, dobila je u Slavonskom Brodu 'nemoralnu ponudu' jednog od svojih protukandidata na stranačkim izborima

Milan Kujundžić pojavio se, naime, u prostorijama slavonskobrodskog HDZ-a upravo u trenutku dok je tamo bila i Kosor koja se sastajala sa izaslanicima stranačkog sabora, te joj je s cvijećem u rukama ponudio zajednički nastup na skupovima pred slavonskobrodskim hadezeovcima.

Naime, u isto vrijeme dok je Jadranka Kosor imala sastanak u stranačkim prostorijama, Kujundžić je svoje simpatizere okupio u domu slavonskobrodske Hvidre. Kosor je cvijeće primila, ali je ponudu odbila. Iskoristila je to i kako bi prokomentirala trenutna zbivanja u vrhu HDZ-a.

'Da se, kojim slučajem, bira po načelu jedan član jedan glas, bez ikakvih problema dobila bih izbore. Ovako pojedina vodstva daju preporuke izaslanicima na saboru, no na izborima neće glasovati vodstva već izaslanici, i neka svatko glasa po svojoj savjesti', ustvrdila je Kosor koju su na putu u Slavoniju pratili i njezini najveći zagovornici Vladimir Šeks, Branko Bačić, Tomislav Ivić i Josip Đakić.