SUMORNO U HRVATSKOJ ZORI

'Kujundžić nije pogriješio u kampanji, krivi su mediji'

28.12.2014 u 19:45

Bionic
Reading

Loš rezultat, loša i atmosfera. Ukratko, takav bi bio opis trenutnog raspoloženja u izbornom stožeru Milana Kujundžića nakon što su objavljeni podaci izlaznih anketa

U prostorijama stranke Hrvatska zora više je novinara nego Kujundžićevih simpatizera. I oni koji su usprkos snijegu i zimi došli podržati svog kandidata nisu voljni za razgovor.

'Narod je izgleda zaboravio što nam je napravio HDZ. Kolinda će sigurno pobijediti u drugom krugu', mišljenje je jednog od Kujundžićevih fanova.

Dobar rezultat Ivana Vilibora Sinčića posebno ga je zabolio, što tumači ogorčenošću građana političarima i željom za novim licima.

Kujundžićev savjetnik za geopolitiku i geostrategiju Davor Domazet Lošo ništa nije želio komentirati.

Niti ostali članovi Kujundžićevog tima nisu bili raspoloženi za razgovor. Jedan od njih objasnio je to dogovorom da sve izjave medijima mora amenovati glasnogovornik Ivan Hrstić.

Sumarno raspoloženje ne mogu popraviti ni bijelo vino i šampanjac koji se nude malobrojnim gostima.

'Danas su se događale nepravilnosti. Na Kennedyjevom trgu HDZ-ov član odbora pred očima svih iz glasačke kutije iznio je dio listića pod izlikom da ih nosi ljudima koji ne mogu glasati. Isto je napravila i SDP-ova članica odbora. Rekli su nam i da je bilo 20 posto manje listića nego birača na pojedinim mjestima', mišljenja je Hrstić.

On ne misli da se negdje pogriješilo u izbornoj kampanji, već loš rezultat svog kandidata tumači medijskom manipulacijom i uvjeravanjem da samo Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović imaju šansu za pobjedu.

'Ljudi nisu željeli riskirati i potrošiti svoj glas', ističe Hrstić.

U izbornom stožeru očekuju Milana Kujundžića u 22 sata.