Kruha, igara i nešto mode...

Kruha, igara i nešto mode...

04.02.2012 u 14:22

Bionic
Reading

Moji me zemljaci uvijek iznova iznenade koliko su sposobni od svega napraviti cirkus. Odavno je barba Smoje reka' znate već šta… Katkad taj cirkus ima različite konotacije, no pustimo sad to. Trenutačno ništa nije važnije od činjenice da je u Splitu "pa snig".

photo: MATEJUŠKA!!!


Meteorolozi su proglasili elementarnu nepogodu neviđenu na ovim prostorima, Kerum slobodan dan za svekoliko pučanstvo, liječnici do sada nezabilježen broj lomova kostiju, a veliki lanci trgovina nestašicu živežnih namirnica. No, Splićani su proglasili feštu. Dok jedni skiju po rivi, drugi igraju picigin na Bačama, treći rade snješka, četvrti roštilj na otvorenom i sve se isti tren uploada na fejs.

photo: Cropix


Ako ćete mene pitat' bolje da je fejs preplavljen snježnim statusima, smiješnim fotografijama, video zapisima, novim vicevima i ne znam čime sve ne, nego s pametovanjima treba li nam unija ili ne. I šta će nam na kraju krajeva unija kad je u Splitu "pa snig". O uniji ćemo mislit dogodine…

U nastavku pogledajte što su ovih dana snimili Sonja Dvornik i Valentino Bilić Prcič. Prokomentirajte jesu li više stajliš Splićani ili njihovi kućni ljubimci?

photo: Sonja Dvornik