LJUBITELJ BRZINE

Kroz Makarsku jurio 116 km na sat

Bionic
Reading

Policija je privela Antu J. (1988.) iz Makarske koji je osobnim automobilom Audi protutnjio Vukovarskom ulicom u Makarskoj brzinom od čak 116 kilometara na sat, i to na mjestu gdje njeno ograničenje, s obzirom da je riječ o naseljenom mjestu, iznosi svega 50 km/h

Dvadeset jednogodišnji vozač, koji nije bio pod utjecajem alkohola, prekoračio je dozvoljenu brzinu za 66 kilometra na sat, ugrozivši pri tom kako svoju vlastitu, tako i sigurnost svih ostalih sudionika u prometu i prolaznika, koji mu se, srećom, nisu našli na putu, piše Makarska kronika.

Priveden je u policijsku postaju gdje je izvršena obrada. Uz optužni prijedlog priveden je na Prekršajni sud a sudsko rješenje će biti doneseno naknadno.

No suluda vožnja kako doznajemo iz službenih policijskih izvora, Anti J. nije prvi ozbiljni prometni prekršaj.

U lipnju 2001. vozeći moped marke Piaggio, i to prije stjecanja vozačke dozvole, u večernjim je satima u Makarskoj pokupio pješakinju. Oboje su odletjeli u provaliju duboku pet metara, pri čemu je ona zadobila teške tjelesne ozlijede.

U kolovozu 2004. također kao vozač mopeda skrivio je prometnu nesreću u kojoj je na motoru i automobilu koji je sudjelovao u nesreći pričinjena ukupna šteta od preko 20 tisuća kuna