KAMPANJA POČELA I U OSIJEKU

'Kritika rada Vlade je šutiranje nečeg što je ionako mrtvo'

09.02.2011 u 15:10

Bionic
Reading

Na izjavu šefice osječkog SDP-a Biljane Borzan da je 'kritiziranje rada Vlade kao šutiranje nečega što je ionako mrtvo', odgovorili su HDZ-ovi Josip Salapić i Nevenka Majdanić

Borzan je rekla da Kosor poziva oporbu na suradnju, a da s druge strane odbija prijedloge oporbe, obećava uštede, a onda izjavljuje da ne zna kako će ih provesti. Josip Salapić je na to rekao da HDZ smatra da je 'SDP u Osijeku nešto što je mrtvo'.

'Ta stranka je na izborima za vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti u Osijeku dobila jedva 11 posto glasova, a kroz rad Skupštine upravo je SDP stranka koja nije ništa napravila u Osijeku i županiji. Borzan i ostali, kao pioniri Zorana Milanovića, sazivaju press konferencije u Osijeku, pričaju gluposti i trabunjaju neistine te u konačnici vrijeđaju građane jer nemaju što čuti osim običnih uvreda', rekao je Salapić.

'Trč-trč pa konferencije za novinare mislim da ne vode ničemu osim jednom običnom niskom politikanstvu u režiji Zorana Milanovića i gospođe Borzan', zaključio je Salapić.

Nevenka Majdanić začudila se uvredama Borzan upućene premijerki Kosor: 'Čudi me to što ona govori da Vlada poziva SDP za pomoć, što zaista nije točno jer Vlada poziva SDP i ostale oporbene stranke samo na suradnju, i to vezano uz nacionalne interese.' Također, Majdanić je ustvrdila da SDP ni nema nikakve prijedloge za Vladu, pa čak ni na lokalnoj razini.