SKANDAL U 'SVIJETU LJEPOTE'

Kraljević nije bludničio nad nesuđenom misicom

22.12.2011 u 18:54

Bionic
Reading

Policija je utvrdila da vlasnik licencije za Miss Universe Hrvatske Vladimir Kraljević nije bludničio nad 22-godišnjom djevojkom, a još istražuje jesu li ga ta djevojka i tri nepoznata muškarca iznuđivali kako bi ga prisilili da pogoduje djevojci na natjecanju ljepote.

Slučaj iznude policiji je prije dva dana prijavio Kraljević, tvrdeći da su ga djevojka i tri muškarca u jednom zagrebačkom restoranu zbog navodnih bludnih radnji pokušavali prisiliti da pogoduje djevojci kako bi pobjedila na natjecanju ljepote, doznaje se u policiji, koja nije otkrila identitet aktera tog slučaja.

Nakon sat vremena na policiju je došla i djevojka koja je Kraljevića prijavila zbog bludnih radnji, no policija je u konzultacijama s državnim odvjetništvom utvrdila da nema elemenata za to kazneno djelo.

Policija će, međutim, izvijestiti mjerodavno odvjetništvo o svemu što je utvrdila kriminalističkim istraživanjem, dok još uvijek istražuje slučaj navodne iznude.

Kaznenim prijavama tu nije bio kraj, jer je Kraljević policiji prijavio i oca djevojčina dečka zbog prijetnje, što policija još uvijek istražuje.