BIT ĆE JOŠ PROTUKANDIDATA

Kosor potvrdila: Šeks će biti moj saveznik

14.01.2012 u 19:49

Bionic
Reading

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor izjavila je večeras da ima naznaka da će se za predsjednika stranke na predstojećim unutarstranačkim izborima, uz već poznata imena u javnosti, prijaviti još kandidata, no nije željela reći o kome se radi

'Dobro je da se otvara novi prostor a mi ćemo na unutarstranačkim izborima, koji će trajati oko tri mjeseca, birati ne samo predsjednika, već i vodstvo stranke, članove predsjedništva, potpredsjednike', izjavila je u večerašnjem Dnevniku RTL-a Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a i donedavna premijerka.

Na upit je li dobro učinila što je u vladu pozvala neke suradnike koji su sada protiv nje, kazala je da je dobro činila kada je nastojala pojačati gospodarski potencijal vlade. Radi se o tome da neki imaju osjećaj odgovornosti, lojalnosti i pripadnosti, a neki to nemaju, istaknula je dodajući da je osjećaj odgovornosti i lojalnosti ključ za zajednički timski rad.

Potvrdila je i da će uz njezin program stati i potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks. 'Sasvim sigurno će Vladimir Šeks biti uz moj program stranke za sljedeće četiri godine i više od toga', naglasila je Kosor odgovarajući na pitanje hoće li sadašnja Šeksova potpora ostati i do izbornoga sabora.