TAJNE NOVOG MINISTRA

Kosor demantira: To nije Popijačev program!

17.11.2009 u 12:12

Bionic
Reading

Premijerka Jadranka Kosor osvrnula se na današnje pisanje Jutarnjeg lista, u kojem je objavljen navodni program vjerojatnog novog ministra gospodarstva Đure Popijača i rekla da je o tome jutros s njima telefonski razgovarala

'Niti je to program, niti je on razgovarao s bilo kim od novinara', rekla je Kosor i dodala kako se s Popijačem dogovorila da, dok ne bude potvrđen u Hrvatskome saboru, ne daje izjave. 'Mislim da je to minimum korektnosti jer čovjek u ovom trenutku još uvijek nije ministar', rekla je premijerka i pozvala medije da to poštuju.

Dodala je da je Popijač dobio zadaću napraviti prijedlog programa u smislu rješavanja najtežih problema. 'To je poslao i ja sam s tim zadovoljna i to je na tragu programa Vlade. Ništa izvan programa Vlade prihvaćenog u Saboru ne može biti dio programa novog ministra', rekla je Kosor.

Premijerka je novinarima također potvrdila da će se danas naći s članovima novoosnovanog Savjeta za gospodarstvo i dodala da sastanku zbog visoke temperature neće nazočiti Borislav Škegro. U premijerkinom Savjetu još su Sandra Švaljek i Željko Lovrinčević.