GUŽVE NA AUTOCESTI

Kolone od Karlovca do Zagreba

  • Autor: Hina / tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.07.2009 15:38
  • Objavljeno 25.07.2009 u 15:35
gužva turisti

gužva turisti

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Željko Šop

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na autocesti A1, nakon izlaza Karlovac u smjeru Zagreba, no zbog velikog priljeva vozila i dalje se vozi u višekilometarskoj koloni. Vozače molimo da se pridržavaju prometnih propisa i ne pretječu zaustavnim trakom, izvijestio je HAK

Na većini cesta promet je gust. Na autocesti A2, Zagreb-Macelj, na izlazu Trakošćan (u smjeru Maclja) kolona vozila duga je oko 2 km, a na naplati Lučko na ulazu u Zagreb kolona je duga oko 3,5 km. Usporeno i u koloni vozi se zagrebačkom obilaznicom osobito između čvorova Jankomir i Lučko kao i na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva.

Na Istarskom ipsilonu u smjeru GP Kaštel, kolona je oko 20 km. Na tunelu Učka prema Rijeci kolona je oko 2 km, a prema Istri oko 1 km. Gužve su na riječkoj obilaznici, Krčkom mostu prema Krku i u blizini turističkih središta na Jadranu i u Istri. Vozače molimo za strpljenje i pojačan oprez.

Na graničnom prijelazu Metković promet osobnih vozila pojačan je u oba smjera i čeka se do pola sata. Izlaz osobnih vozila pojačan je na GP-ima Pasjak, Goričan (čekanje oko 20 min), Bajakovo (kolona oko 3 km), Slavonski Brod i Slavonski Šamac (čekanje do 45 min). a na GP-ima Plovanija, Kaštel, Rupa i Macelj pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera.

U trajektnom pristaništu Prizna (za otok Pag) kolona je oko 800 m, u pristaništima Brestova i Porozina (za otok Cres) kolona je oko 1 km. U trajeknim pristaništima Jablanac i Mišnjak (za otok Rab) kolona vozila duga je oko 1 km. Pojačan je promet i u trajeknim lukama Split i Zadar.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi