SINČIĆ PROSUO ŽUČ

'Kolega Škibola, zašto ste si uništili život?'

05.05.2017 u 21:45

Bionic
Reading

Saborski zastupnik i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić obrušio se na nezavisnog zastupnika Marina Škibolu, koji je u petak podržao izbor Gordana Jandrokovića za predsjednika Hrvatskog sabora. 'Kolega Škibola, zašto ste si uništili život? Ovo što ste napravili čista je izdaja birača i to se ne da opravdati. Nikako. Nikada', napisao je Sinčić na svojoj Facebook stranici

'Desetak tisuća ljudi koji su glasali za listu koju ste nosili nisu Vam dali mandat da to radite. Nisu dali glas da dovodite HDZ na vlast. Uz tolike izdajice, nije uopće čudno u kojem nam je stanju domovina.

Srce me boli jer ste iz mojih redova, vjerovao sam Vam. Kaže kolega Bunjac da ga danas niste mogli pogledati u oči. Kako ćete sutra? Tri godine brzo prođu, savjest prati cijeli život', naveo je Sinčić.

Škibola je izabran u 9. saziv Sabora s liste Živog zida, Promijenimo Hrvatsku i Akcije mladih. Svoj zastupnički mandat obnašao je kao član Živog zida do 21. studenog 2016. godine, kada postaje nezavisni zastupnik. Član je saborskog Kluba zastupnika Promijenimo Hrvatsku, zajednom s predsjednikom Kluba Ivicom Mišićem i Ivanom Lovrinovićem.

Istim povodom, nešto ranije u petak, oglasio se i zastupnik Živog zida Ivan Pernar.