S PECANJA U SMRT

Kod Orahovice poginuo ribič

09.09.2010 u 16:12

Bionic
Reading

Vraćajući se automobilom kući s pecanja, u mjestu Grudnjak kod Orahovice, danas oko 18.15 poginuo je P. S. (56) iz Donjega Miholjca

Zbog za sada neutvrđenih okolnosti u svomu Golfu crvene boje, našičkih registracijskih oznaka, nesretnik je sletio s ceste, zabio se u dalekovodni stup te na mjestu preminuo. Vozilo hitne medicinske pomoći je, s obzirom na udaljenost mjesta od grada, na mjesto događaja stiglo je relativno brzo. Nažalost, vozaču nije bilo pomoći. Neslužbeno doznajemo da je vozaču jače stradala glava, grudni koš, a od siline udara s automobila je izletjelo vjetrobransko staklo.

'Čuo se jak udarac, na trenutak je nestalo struje u kući, pa sam izašao pogledati što se dogodilo. Stotinjak metara dalje primijetio sam crveni Golf zabijen u dalekovod. Pozvao sam hitnu, međutim čovjek nije davao znakove života', kaže Milan Mataija, čovjek koji je prvi uočio nesreću te pozvao policiju. Ujedno spominje kako su se na istom mjestu prije šest godina, također u Golfu, u isti dalekovodni stup zabila dvojica vozača. Na sreću, preživjeli su, kaže ovaj stanovnik Grudnjaka kod Orahovice.