SMRT NA CESTI

Kod Makarske poginuo policajac

17.12.2011 u 12:12

Bionic
Reading

Dvije su mlađe muške osobe jutros poginule u dvjema prometnim nesrećama na imotskom i makarskom području, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

U direktnom sudaru osobnog vozila i teretnog vozila u tri sata poslije ponoći u Lokvičićima, u predjelu Crveni klanac, poginuo je dvadesetgodišnji A.T. vozeći se u "mercedesu" iz Lovreća prema Imotskom. U policiji su rekli kako je do nesreće došlo kad je vozač "mercedesa" zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na suprotni kolnički trak te se izravno sudario s teretnim vozilom koje je naišlo iz suprotnoga smjera. Vozač mercedesa je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, a njegov suvozač D.G. (25) iz Zmijavaca zbog teških tjelesnih ozljeda prebačen je u splitsku bolnicu.

Dvadeset i dvogodišnji policajaca u 7,20 sati u Brelima kod Makarske, na Jadranskoj magistrali, vozeći osobni automobil "audi" izletio je sa skliskoga kolnika i vozilom udario u brdo. Smrt policajca utvrdila je ekipa Hitne medicinske pomoći koja je došla na mjesto nesreće.